DanishEnglish

15. oktober til og med 19. oktober 2024

Tirsdag-onsdag-torsdag-fredag-lørdag

10 retter på 8 serveringer.

Snack:

Stegt dyre tatar med fermenteret peber, sennepskorn & karse

Krustade med saltet kulmule, glaskål & dild

Strandkrabbe fumé med persille

Lunt:

Brioche med røget smør og unika ost

Koldt:

Saltbagt & langtids røget selleri med æble & sauce på gammel knas

Dampet torsk med porre, estragon & kørvel

Varmt:

Confiteret helleflynder, purløgs chifon & blomkål

Farseret perlehøne, persillerod, rosenkål & sauce supreme

Ost:

Bagt Mont d’Or med surdejs crouton & trøffel

Dessert:

Hasselnøde is
med mousse på karamel chokolade, merengs & sauce på hengemte bær

Pris pr. person 600,-

Tilkøb Drikkevare menu

5 halve glas  350 kr.

5 hele glas    550 kr.

8 halve glas 550 kr.

8 hele glas   850 kr.

Øl menu   450 kr. (8 glas)

Saftmenu 450 kr. (8 glas)