17. oktober til og med 21. oktober 2023
Tirsdag-onsdag-torsdag-fredag-lørdag
10 retter på 8 serveringer.
Snacks:
- Saltet fisk, peberrod og ramsløg
- Crustade, ceviche og citrus urter
- Tærte og tartar
Kold:
- Kammusling, pære og rosmarin
- Saltet fladfisk, musling og agurk
Varm:
- Porrer, kartoffel og ost
- Fisk, fumé sauce og kål
- Røget perlehøne, selleri og sort hvidløg
Ost
- Madelaine, hvid miso og efterglød
Dessert
- Havtorn, hvid chokolade og mandarin
Pris pr. person 660,-
Tilkøb Drikkevare menu
5 halve glas 350 kr.
5 hele glas 550 kr.
8 halve glas 550 kr.
8 hele glas 850 kr.
Øl menu 450 kr.
(8 glas)
Saft menu 450 kr.
(8 glas)