14. februar til og med 18. februar 2023
Tirsdag-onsdag-torsdag-fredag-lørdag

Torsdag, Fredag & Lørdag udsolgt

10 retter på 8 serveringer.

3 snack

Æblerulle, peberrod og verbena

Kalvetatar, kapers og trøffel

Pighvar, blomkål og Estragonolie

Vin: Henriot, Brut souverain, Champagne, Frankrig

Øl: Kellerbeir fra kongebryg

Saft: Hyldeblomst med estragon

Kammuslinger, blodappelsin og vanilje

Vin: 2019, Viberti, Chardonnay, Pimonte, Spanien

Øl: Røverød pilsner fra kongebryg

Saft: Blodappelsin

Helleflynder, muslinger og sauerkraut

Vin: 2018, Yarden Winery, Viognier, Golan heights, Israel

Øl: Lime-Infused pilsner fra TOTDY

Saft: Citron og lime

Hummerbisque, butternutsquash og piment d´esppelette

Vin: 2020, Jeff Blanc, Chardonnay, Sydfransk, Frankrig  

Øl: Pale Ale- Herslev Bryghus

Saft: Rabarber

Kuller, hvid soya og miso

Vin: 2017, KALAKA, Furmint, Tokaj, Ungarn

Øl: World domination fra To øl  

Saft: Ingefær og citron

Kyllingebryst, røget vinaigretter og morkel  

Vin: 2019, Cérvoles, Granacha Tinta, Catalonien, Spanien

Øl: Kastanje Brown Ale fra Herslev Bryghus

Saft: Solbær

Gammelknas, Balsamisk æbleeddike og valnødder

Vin: 2017, Chateau haut-Mouleyre, Semillon, Bordeaux, Frankrig

Øl: Sømandspilsner fra Kongebryg

Saft: Havtorn og passionsfrugt

Hasselnøddeis, saltkaramel og jordskokker

Vin: 2020, Alves de Sousa, Malvasia, Porto, Portugal

Øl: Hasselnød Brownale fra kongebryg  

Saft: Æble og Hasselnød

Tilkøb Drikkevare menu

5 halve glas 350 kr.

5 hele glas 550 kr.

8 halve glas 550 kr.

8 hele glas 850 kr.

Øl menu 450 kr.

(8 glas)

Saft menu 450 kr.

(8 glas)