14. februar til og med 18. februar 2023
Tirsdag-onsdag-torsdag-fredag-lørdag
Torsdag, Fredag & Lørdag udsolgt
10 retter på 8 serveringer.
3 snack
Æblerulle, peberrod og verbena
Kalvetatar, kapers og trøffel
Pighvar, blomkål og Estragonolie
Vin: Henriot, Brut souverain, Champagne, Frankrig
Øl: Kellerbeir fra kongebryg
Saft: Hyldeblomst med estragon
Kammuslinger, blodappelsin og vanilje
Vin: 2019, Viberti, Chardonnay, Pimonte, Spanien
Øl: Røverød pilsner fra kongebryg
Saft: Blodappelsin
Helleflynder, muslinger og sauerkraut
Vin: 2018, Yarden Winery, Viognier, Golan heights, Israel
Øl: Lime-Infused pilsner fra TOTDY
Saft: Citron og lime
Hummerbisque, butternutsquash og piment d´esppelette
Vin: 2020, Jeff Blanc, Chardonnay, Sydfransk, Frankrig
Øl: Pale Ale- Herslev Bryghus
Saft: Rabarber
Kuller, hvid soya og miso
Vin: 2017, KALAKA, Furmint, Tokaj, Ungarn
Øl: World domination fra To øl
Saft: Ingefær og citron
Kyllingebryst, røget vinaigretter og morkel
Vin: 2019, Cérvoles, Granacha Tinta, Catalonien, Spanien
Øl: Kastanje Brown Ale fra Herslev Bryghus
Saft: Solbær
Gammelknas, Balsamisk æbleeddike og valnødder
Vin: 2017, Chateau haut-Mouleyre, Semillon, Bordeaux, Frankrig
Øl: Sømandspilsner fra Kongebryg
Saft: Havtorn og passionsfrugt
Hasselnøddeis, saltkaramel og jordskokker
Vin: 2020, Alves de Sousa, Malvasia, Porto, Portugal
Øl: Hasselnød Brownale fra kongebryg
Saft: Æble og Hasselnød
Tilkøb Drikkevare menu
5 halve glas 350 kr.
5 hele glas 550 kr.
8 halve glas 550 kr.
8 hele glas 850 kr.
Øl menu 450 kr.
(8 glas)
Saft menu 450 kr.
(8 glas)