Juleanretning i huset fra 18. november til og med 17. december
Serveres onsdag, torsdag, fredag & lørdag.
1. Stilles klar på bordet
Stegte sild i øl marinade med sennepssyltede løg
Æble/peberrodssild
Marcipan/estragonsild
2. servering
Rimet torsk med hummer emulsion, syltede
gulerødder & hummer tuille
Honning & hyldeblomst gravad laks
”Rævesauce” & Æble
3. servering
Langtidspocheret & stegt oksecuvette
Kålpakke fyldt med æbleflæsk
Stegt andebryst
Julesalat & appelsin
Andesauce med varme krydderier
4. servering
Choux au Craquelin
med hvid gløgg is
495,-
Take Away Julebuffet
Er gældende fra fredag den 18. november til og med den lørdag 17. december 2022
Kan bestilles Onsdag-Torsdag-Fredag-Lørdag
OBS: alt bliver anrettet i engangsservice
Minimum 4 Kuverter
Retter
Sildetallerken 3 slags:
Marcipan-estragon sild – Æble-Peberrod – Sild med Christmas ale fra Anders Coisbo
Støvlens røget laks med rygeoste creme, estragon syltede agurk, frise & estragon
Rugmelsstegt kulmule med hjemmerørt remoulade, dild & grillet citron Lun selv
Æg & rejer med hjemmerørt mayo & dild
Hønsesalat af overlår med urter, syltede rødløg, fermenteret stikkelsbær, bacon og karse
Roastbeef af oksecuvette med pickles & peberrod
Glaseret skinke med grov sennep & rødbeder Lun selv
Andebryst med figen-rødkål, syltede gulerødder & sauce på varme krydderier Lun selv
Hjemmebagt malt brød, lyst hvede brød, fedt & smør
Ris a la mande & kirsebær sauce
Pris pr. person 450,-
Børnemenu
Friteret kyllingebryst
broccolini, gulerødder, remoulade & pommes kroket
Chokolade kage med chokolade ganache og
bær kompot af syltede bær
Menu 2 retter 225,-