DanishEnglish

Juleanretning, serveres i huset fra 17. november til og med 16. december
Serveres onsdag, torsdag, fredag & lørdag.

1. Stilles klar på bordet
Stegte sild i øl marinade med sennepssyltede løg
Æble/peberrodssild
Marcipan/estragonsild

2. servering
Rimet torsk med hummer emulsion, syltede
gulerødder & hummer tuille

Honning & hyldeblomst gravad laks
”Rævesauce” & Æble

3. servering
Langtidspocheret & stegt oksecuvette
Kålpakke fyldt med æbleflæsk

Stegt andebryst
Julesalat & appelsin
Andesauce med varme krydderier

4. servering
Choux au Craquelin
med hvid gløgg is

495,-

Take Away Julebuffet

Er gældende fra fredag den 17. november til og med den lørdag 16. december 2023
Kan bestilles Onsdag-Torsdag-Fredag-Lørdag

OBS: alt bliver anrettet i engangsservice
Minimum 4 Kuverter

Retter
Sildetallerken 3 slags:

Marcipan-estragon sild – Æble-Peberrod – Sild med Christmas ale fra Anders Coisbo

Støvlens røget laks med rygeoste creme, estragon syltede agurk, frise & estragon

Rugmelsstegt kulmule med hjemmerørt remoulade, dild & grillet citron Lun selv

Æg & rejer med hjemmerørt mayo & dild

Hønsesalat af overlår med persille, syltede rødløg, bacon & karse

Langtidspocheret & stegt oksecuvette, broccolini & tyttebær Lun selv

Andebryst med figen-rødkål, syltede gulerødder Lun selv

Sauce på varme krydderier Lun selv

Hjemmebagt malt brød, lyst hvede brød, fedt & smør

Ris a la mande & kirsebær sauce

Pris pr. person 450,-