DanishEnglish

Juleanretning i huset fra 18. november til og med 17. december
Serveres onsdag, torsdag, fredag & lørdag.

1. Stilles klar på bordet
Stegte sild i øl marinade med sennepssyltede løg
Æble/peberrodssild
Marcipan/estragonsild

2. servering
Rimet torsk med hummer emulsion, syltede
gulerødder & hummer tuille

Honning & hyldeblomst gravad laks
”Rævesauce” & Æble

3. servering
Langtidspocheret & stegt oksecuvette
Kålpakke fyldt med æbleflæsk

Stegt andebryst
Julesalat & appelsin
Andesauce med varme krydderier

4. servering
Choux au Craquelin
med hvid gløgg is

495,-

Take Away Julebuffet

Er gældende fra fredag den 18. november til og med den lørdag 17. december 2022
Kan bestilles Onsdag-Torsdag-Fredag-Lørdag

OBS: alt bliver anrettet i engangsservice
Minimum 4 Kuverter

Retter
Sildetallerken 3 slags:

Marcipan-estragon sild – Æble-Peberrod – Sild med Christmas ale fra Anders Coisbo

Støvlens røget laks med rygeoste creme, estragon syltede agurk, frise & estragon

Rugmelsstegt kulmule med hjemmerørt remoulade, dild & grillet citron Lun selv

Æg & rejer med hjemmerørt mayo & dild

Hønsesalat af overlår med urter, syltede rødløg, fermenteret stikkelsbær, bacon og karse

Roastbeef af oksecuvette med pickles & peberrod

Glaseret skinke med grov sennep & rødbeder Lun selv

Andebryst med figen-rødkål, syltede gulerødder & sauce på varme krydderier Lun selv

Hjemmebagt malt brød, lyst hvede brød, fedt & smør

Ris a la mande & kirsebær sauce

Pris pr. person 450,-


Børnemenu

Friteret kyllingebryst
broccolini, gulerødder, remoulade & pommes kroket

Chokolade kage med chokolade ganache og
bær kompot af syltede bær
Menu 2 retter 225,-