DanishEnglish

Juleanretning, serveres i huset fra 22. november til og med 21. december
Serveres onsdag, torsdag, fredag & lørdag.

1. Stilles klar på bordet
Stegte sild i øl marinade med sennepssyltede løg
Æble/peberrodssild
Marcipan/estragonsild

2. servering
Caviar, ristet brioche, kålskud & beurre blanc

Røgede ørrede, dild mayonnaise, friteret kartoffel, dild
& muslinge bouillon

3. servering
Gris fra dyrbar, trøffel, rosenkål sauté, sort hvidløgs emulsion,
trøffel vinaigrette & løg tuile

Stegt andebryst
rød julesalat, ristet valnød, knoldselleri med
brunetsmør puré & sauce på varme krydderier

4. servering
Kirsebær en surprise med mandler

495,-

Take Away Julebuffet

Er gældende fra fredag den 22. november til og med den lørdag 21. december 2024
Kan bestilles Onsdag-Torsdag-Fredag-Lørdag

OBS: alt bliver anrettet i engangsservice

Minimum 6 Kuverter

Julebuffet

2 slags sild

Marcipan/estragon sild og æble/peberrods sild

Varmrøget laksesalat med dild mayo, syltet agurk og dild

Rugmels stegt kulmule med remulade og dild (lun selv)

Æg og rejernes mayonnaise og karse

Hønsesalat af overlår med persille, syltet rødløg og bacon

Stegt oksefilet med broccolini og tyttebær (lun selv)

Stegt andebryst med figne rødkål (lun selv)

Jule sauce (lun selv)

Hjemmebagt rugbrød og surdejs boller, fedt og smør

Pris pr. kuvert 395,-

Tilkøb

Ris a la mande med ristet mandler á part & kirsebærsauce

45,-

Den hvide dame med oliven og rugkiks

55,-