Juleanretning, serveres i huset fra 22. november til og med 21. december
Serveres onsdag, torsdag, fredag & lørdag.
1. Stilles klar på bordet
Stegte sild i øl marinade med sennepssyltede løg
Æble/peberrodssild
Marcipan/estragonsild
2. servering
Caviar, ristet brioche, kålskud & beurre blanc
Røgede ørrede, dild mayonnaise, friteret kartoffel, dild
& muslinge bouillon
3. servering
Gris fra dyrbar, trøffel, rosenkål sauté, sort hvidløgs emulsion,
trøffel vinaigrette & løg tuile
Stegt andebryst
rød julesalat, ristet valnød, knoldselleri med
brunetsmør puré & sauce på varme krydderier
4. servering
Kirsebær en surprise med mandler
495,-
Take Away Julebuffet
Er gældende fra fredag den 22. november til og med den lørdag 21. december 2024
Kan bestilles Onsdag-Torsdag-Fredag-Lørdag
OBS: alt bliver anrettet i engangsservice
Minimum 6 Kuverter
Julebuffet
2 slags sild
Marcipan/estragon sild og æble/peberrods sild
Varmrøget laksesalat med dild mayo, syltet agurk og dild
Rugmels stegt kulmule med remulade og dild (lun selv)
Æg og rejernes mayonnaise og karse
Hønsesalat af overlår med persille, syltet rødløg og bacon
Stegt oksefilet med broccolini og tyttebær (lun selv)
Stegt andebryst med figne rødkål (lun selv)
Jule sauce (lun selv)
Hjemmebagt rugbrød og surdejs boller, fedt og smør
Pris pr. kuvert 395,-
Tilkøb
Ris a la mande med ristet mandler á part & kirsebærsauce
45,-
Den hvide dame med oliven og rugkiks
55,-