DanishEnglish

Juleanretning, serveres i huset fra 17. november til og med 16. december
Serveres onsdag, torsdag, fredag & lørdag.

1. Stilles klar på bordet
Stegte sild i øl marinade med sennepssyltede løg
Æble/peberrodssild
Marcipan/estragonsild

2. servering
Caviar, ristet brioche, kålskud & beurre blanc

Røgede ørrede, dild mayonnaise, friteret kartoffel, dild
& muslinge bouillon

3. servering
Gris fra dyrbar, trøffel, rosenkål sauté, sort hvidløgs emulsion,
trøffel vinaigrette & løg tuile

Stegt andebryst
rød julesalat, ristet valnød, knoldselleri med
brunetsmør puré & sauce på varme krydderier

4. servering
Kirsebær en surprise med mandler

495,-

Take Away Julebuffet

Er gældende fra fredag den 17. november til og med den lørdag 16. december 2023
Kan bestilles Onsdag-Torsdag-Fredag-Lørdag

OBS: alt bliver anrettet i engangsservice
Minimum 4 Kuverter

Retter
Sildetallerken 3 slags:

Marcipan-estragon sild – Æble-Peberrod – Sild med Christmas ale fra Anders Coisbo

Støvlens røget laks med dild mayo creme, estragon syltede agurk, frise & estragon

Rugmelsstegt kulmule med hjemmerørt remoulade, dild & citron Lun selv

Æg & rejer med hjemmerørt mayo & dild

Hønsesalat af overlår med persille, syltede rødløg, bacon & karse

Langtidspocheret & stegt oksecuvette, broccolini & tyttebær Lun selv

Andebryst med figen-rødkål Lun selv

Sauce på varme krydderier Lun selv

Hjemmebagt malt brød, lyst hvede brød, fedt & smør

Ris a la mande & kirsebær sauce

Pris pr. person 450,-