Juleanretning, serveres i huset fra 17. november til og med 16. december
Serveres onsdag, torsdag, fredag & lørdag.
1. Stilles klar på bordet
Stegte sild i øl marinade med sennepssyltede løg
Æble/peberrodssild
Marcipan/estragonsild
2. servering
Caviar, ristet brioche, kålskud & beurre blanc
Røgede ørrede, dild mayonnaise, friteret kartoffel, dild
& muslinge bouillon
3. servering
Gris fra dyrbar, trøffel, rosenkål sauté, sort hvidløgs emulsion,
trøffel vinaigrette & løg tuile
Stegt andebryst
rød julesalat, ristet valnød, knoldselleri med
brunetsmør puré & sauce på varme krydderier
4. servering
Kirsebær en surprise med mandler
495,-
Take Away Julebuffet
Er gældende fra fredag den 17. november til og med den lørdag 16. december 2023
Kan bestilles Onsdag-Torsdag-Fredag-Lørdag
OBS: alt bliver anrettet i engangsservice
Minimum 4 Kuverter
Retter
Sildetallerken 3 slags:
Marcipan-estragon sild – Æble-Peberrod – Sild med Christmas ale fra Anders Coisbo
Støvlens røget laks med dild mayo creme, estragon syltede agurk, frise & estragon
Rugmelsstegt kulmule med hjemmerørt remoulade, dild & citron Lun selv
Æg & rejer med hjemmerørt mayo & dild
Hønsesalat af overlår med persille, syltede rødløg, bacon & karse
Langtidspocheret & stegt oksecuvette, broccolini & tyttebær Lun selv
Andebryst med figen-rødkål Lun selv
Sauce på varme krydderier Lun selv
Hjemmebagt malt brød, lyst hvede brød, fedt & smør
Ris a la mande & kirsebær sauce
Pris pr. person 450,-