Støvlet Katrines Hus

Nytårsmenu Take Away Fredag den 31.12.2021

Nytårsmenu Take Away Fredag den 31/12/2021
  • OBS: vi kan desværre ikke tage hensyn for allergener denne aften

    Menuen afhentes mellem 11.00 & 15.00

    Slagelsevej 63, 4180 Sorø
  • Kan bestilles fra 1 person & opefter
Nytår 2021

Forret
Rimmet kammusling,
syltede glaskål, sprød boghvede & jomfruhummer bisque

Mellemret
Confiteret kartoffel med hvidløg & timian
bacon fløde med purløgsolie, kartoffelchips, støv på tørret skræller
& revet parmesan

Hjemmebagt brød til begge forretter

Hovedret
Teres Mayor (Oksekød)
variation af pastinak (langtids bagt, puré & syltede),
pommes duchess med timian, sauce på fermenteret hvidløg, peber & portvin

Dessert
Kokos panna cotta, passionsfrugt sauce,
karamel cremeaux, friteret “pandekage” & tonka parfait

Menu 4 retter 445,-

Vegetarmenu

Forret
Langtidsbagt glaskål
Syltet glaskål, sprød boghvede & grøntsagsbouillon 

Mellemret
Confiteret kartoffel, havgus sauce, purløgsolie, kartoffelchips & tørret skræller

Hovedretter
Variation af pastinak (langtids bagt, puré & syltede),
pommes duchesse med timian, peber gastrik & grøntsagsfond 

Dessert
Kokos panna cotta, passionsfrugt sauce, karamel cremeaux 
friteret “pandekage” & tonka parfait 

Menu  4 retter 345,-

Børnemenu

Friteret kyllingebryst
broccolini, gulerødder, majsstuvning & pommes duchess

Pandekage a la Støvlet
Bærkompot, cremeux & bagt hvid chokolade

Menu 2 retter 225,-

Der følger beskrivelse & billeder af retterne.
(Kommer her på siden)

  • Tilkøb

    Baerii caviar 15 grams 160,-

    12 stk. Fin de Claire Østers Naturel med citron a part inkl. Østersåbner 295,-

    2 Arla unika oste med oliven, marmelade & bornholmsk rugkiks 95,-

    Kransekage toppe dyppet i chokolade 2 stk. 50,-

Tilkøb vine
           1/1 Prosecco, Val d’Oco 175,-
           1/1 Champagne Pommery, Brut Royale 450,-

           Vin Menu
           1/1 Brutocao, Sauvignon Blanc 225,-
           1/1 Nicolas Potel, Bourgogne Alligoté 175,-
           1/1 Bertani Secco Vintage 175,-
           1/2 Chateau Haut Mouleyre, Cadillac 175,-

Vin beskrivelser medfølger sammen med vinene

Åbningstider

Køkkenets åbningstider
Tirsdag – Lørdag
Frokost 12.00 – 16.00
Aften 17.30 – 21.00

1 maj til 30. september

Søndag 12.00-16.00
Søndag og mandag lukket, dog åben for selskaber.*

Forudbestilling ved bord reservationer over 6 personer