
Forret
Rimmet kammusling,
syltede glaskål, sprød boghvede & jomfruhummer bisque
Mellemret
Confiteret kartoffel med hvidløg & timian
bacon fløde med purløgsolie, kartoffelchips, støv på tørret skræller
& revet parmesan
Hjemmebagt brød til begge forretter
Hovedret
Teres Mayor (Oksekød)
variation af pastinak (langtids bagt, puré & syltede),
pommes duchess med timian, sauce på fermenteret hvidløg, peber & portvin
Dessert
Kokos panna cotta, passionsfrugt sauce,
karamel cremeaux, friteret “pandekage” & tonka parfait
Menu 4 retter 445,-
Vegetarmenu
Forret
Langtidsbagt glaskål
Syltet glaskål, sprød boghvede & grøntsagsbouillon
Mellemret
Confiteret kartoffel, havgus sauce, purløgsolie, kartoffelchips & tørret skræller
Hovedretter
Variation af pastinak (langtids bagt, puré & syltede),
pommes duchesse med timian, peber gastrik & grøntsagsfond
Dessert
Kokos panna cotta, passionsfrugt sauce, karamel cremeaux
friteret “pandekage” & tonka parfait
Menu 4 retter 345,-
Børnemenu
Friteret kyllingebryst
broccolini, gulerødder, majsstuvning & pommes duchess
Pandekage a la Støvlet
Bærkompot, cremeux & bagt hvid chokolade
Menu 2 retter 225,-
Der følger beskrivelse & billeder af retterne.
(Kommer her på siden)
Tilkøb vine
1/1 Prosecco, Val d’Oco 175,-
1/1 Champagne Pommery, Brut Royale 450,-
Vin Menu
1/1 Brutocao, Sauvignon Blanc 225,-
1/1 Nicolas Potel, Bourgogne Alligoté 175,-
1/1 Bertani Secco Vintage 175,-
1/2 Chateau Haut Mouleyre, Cadillac 175,-
Vin beskrivelser medfølger sammen med vinene
Køkkenets åbningstider
Tirsdag – Lørdag
Frokost 12.00 – 16.00
Aften 17.30 – 21.00
1 maj til 30. september
Søndag 12.00-16.00
Søndag og mandag lukket, dog åben for selskaber.*
Forudbestilling ved bord reservationer over 6 personer