Støvlet Katrines Hus

Menu
Menu

Take Away menu 3 retter November

  • Tirsdag til Lørdag
  • Kulmule, peberrod og fjerkål

    Hjemmebagt brød og smør
  • Stegt andebryst, sherry sauce og stegte jordskokker (Lun selv)

  • Kaffir lime mousse, pocheret pære med yuzu og hvid chokolade creme

  • Menu 3 retter

    395,-

    Forret & Hovedret

    325,-

    Hovedret & Dessert

    295,-
3 retter

Smørrebrød 3 stykker November

  • Afhentes mellem kl. 12-18
  • Støvlens røget laks, rygeost, estragon & agurk
  • Hønsesalat af overlår med trøffel, syltede små gulerødder, bacon og karse
  • Meunierestegt rødspætte filet med remoulade, grillet citron & dild
  • 250,-

    Pakkes med 3 stykker i hver pakke
Luk menu