Februar menu
Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag & Lørdag
Forret
Saltet helleflynder, stikkelsbær og fermenteret asparges
Hovedret
Glaseret kylling, variation af persillerødder, sauce med citrus og pommes krokette
Dessert
Orange chokolade, fransk mandelkage og kærnemælk
Forret, Hovedret og Dessert
450,-
Forret, Hovedret
365,-
Hovedret og Dessert
325,-
Vi beder jer venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bestilling.
Juni menu
Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag & Lørdag
Forret
Sandart marineret i grøn stikkelsbærsaft, muslingesauce & courgetter med hjemmebagt brød
Hovedret
Stegt oksemørbrad, grønne asparges, ærter, fermenteret peber blanquette, sommersalat og nye kartofler med urter
Dessert
Skovmærke parfait, hybenrose ganache, krystalliseret hvid chokolade, syltet hybenrose & jordbær sorbet
Forret, Hovedret og Dessert
480,-
Forret, Hovedret
395,-
Hovedret og Dessert
355,-
Vi beder jer venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bestilling.
0,00 DKK
Klik ind og se vores takeaway menu og se sammensætningerne.
Enhver mærkedag, stor som lille. Find inspiration i forslaget herunder til netop Deres arrangement.
Beregnet på at være ”fingernem” og egner sig både til gående, stående og siddende arrangementer.
Specielle ønsker kontakt os venligst på tlf. 57835080
Menu 1
Salat for sæson med grøntsager & ost
Kyllingesalat af overlår med fermenteret stikkelsbær & bacon
Laks med sojaglace, yuzu, syltede agurk, ærteskud
Kartoffel, purløg, hønseskind, radise & peberrod
Pillede rejer med urteemulsion, chips & karse
Fennikel pølse med chilimayo og rødløgs kompot
Maltbrød a part til ovenstående
Ost/ Dessert
Havgus med oliven & marmelade
Mousse med karamel efter sæson
pr. person 230,-
Menu 2
2 stk. Sandwich i baguette brød (100 grams)
Sandwich med fennikelpølse, rødløgs kompot og chili mayo
Sandwich med soja glaseret laks, yuzu broken gel og syltet agurk
Pr. person 170,-
Vi beder jer venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bestilling.
0,00 DKK
Klik ind og se vores takeaway menu og se sammensætningerne.
Nedenstående kan afhentes som TAKE AWAY eller LEVERES efter aftale.
"Sammensæt jeres egen menu”
Minimum 10 kuverter
Forretter
Saltet helleflynder med oliven olie, syltede fennikel, peberrodssauce & urtesalat.
Hjemmebagt brød og smør
Pr. person 115,-
Kyllingemosaik med urte mayo, blomkålscreme, purløgs olie, syltede løg & brøndkarse.
Hjemmebagt brød og smør
Pr. person 115,-
Hovedretter
Langtidspocheret og stegt oksecuvette.
Glaserede broccolini, grønne asparges, gulerodspuré.
Nye kartofler med smør & urter, peber-gastriksauce
Pr. person 195,-
Helstegt oksemørbrad med urte crush.
Grønsager a la nage, grønne asparges, urtesalat.
Nye kartofler med smør, urter kartofler & fermenteret peber blanquette
Pr. person (dagspris)
Desserter
Tærte med ananas curd, marengs, vaniljeis & ananas
& karamelsauce
Pr. person 95,-
Is lasagne med nøddeflager, tonka is & jordbær is med appelsin karamelsauce
Pr. person 95,-
Natmad
Vildt frikadeller med kartoffelsalat vendt i pesto
Pr. person 95,-
Lav selv burger i brioche brød
Bøf af frisk hakket oksekød (150 grams) med hjemmelavet BBQ, cheddar, rødløg & bacon eller
Pulled pork burger med coleslaw
Pr. person 115,-
Vi beder jer venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bestilling.
0,00 DKK
Klik ind og se vores takeaway menu og se sammensætningerne.
Mandag den 14. februar 2022
Forret
Torsk - muslinge - kål
Hjemmebagt brød og smør
Hovedret
Mørbrad, svampe, rødbede & pebersky (Lun selv)
Dessert
Mørk chokolade parfait - solbær
hasselnødder & kaffe creme
395,-
Ændringer til menuen kan forekomme
Kan afhentes fra kl. 17-19
Vi beder Dem venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bestilling.
0,00 DKK
Klik ind og se vores takeaway menu og se sammensætningerne.
ALT UDSOLGT
Torsdag den 14. april, fredag 15. april, lørdag den 16. april & søndag 17. april
Afhentes fra kl. 11.30 til kl. 14.00
Sildetallerken 3 slags:
Madeira-tomat sild - ramsløg sild - Sild marineret i påskebryg
Hamp røget laks med fennikel & rygeost
Rugmelsstegt fiskefilet med hjemmerørt remoulade & citron (Lun selv)
Æg & rejer med hjemmerørt mayo & dild
Hønsesalat af overlår, fermenteret stikkelsbær,
syltede rødløg, bacon & karse
Skinkesalat med trøffel
Glaseret skinke med grov sennep & rødbeder (lun Selv)
Braiseret lammeskank med lamme jus & stegte gulerødder med hvidløg og salvie (Lun selv)
Hjemmebagt malt brød, lyst hvede brød, fedt & smør
Citron-mazarin med hvid chokolade ganache
Vi beder jer venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bestilling.
0,00 DKK
Klik ind og se vores takeaway menu og se sammensætningerne.
Afhentes mellem 15-18
Forret
Hvide asparges med rejer - dild blanquette - citron Hjemmebagt brød og smør
Hovedret
Helleflynder "En papillotte" - grønne asparges - glaseret løg muslingesauce med løvstikke & pommes kroket
Dessert
Pocheret Rabarber - skovmærke parfait, hvid chokolade creme
& rabarberkompot
Pris pr. person 450,-
Vi beder jer venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bestilling.
Af hensyn til øvrige gæster og køkkenet beder vi jer venligst afhente maden præcist..
0,00 DKK
Klik ind og se vores takeaway menu og se sammensætningerne.
Lørdag den 4. juni - Søndag 5. juni
Afhentes fra kl. 11.00 til kl. 14.00
Madeira-tomat sild - Sennepssild - Sild marineret i ale fra Coisbo
Soja glaseret laks med ærteskud & agurk
Rugmelsstegt fiskefilet med hjemmerørt remoulade & citron (Lun selv)
Æg & rejer med hjemmerørt mayo & dild
Hønsesalat efter sæson med bacon
Fennikel pølse med rødløgs kompot & chili mayo
Mini tærte (1 pr. person) med vildtragout & urtesalat (lun Selv)
Langtids pocheret & stegt oksecuvette med ramsløg - grønne asparges & ramsløg sauce (Lun selv)
Hjemmebagt malt brød, lyst hvede brød, fedt & smør
Rabarbertærte
Vi beder jer venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bestilling.
0,00 DKK
Klik ind og se vores takeaway menu og se sammensætningerne.
Juleaften menu afhentes torsdag den 23/12/2021
Afhentes fra kl. 11.00 til kl. 15.00
Fersk Jule and fyldt med svesker & æble (Berberi 3400 gram) klar til at stege
Vi regner 3 - 4 personer på en and
Pris 345,-
Fersk krogmodnet flæskesteg fra Dyrbar klar til at stege
Pris pr 1/2 kg 160,- & 295,- pr. 1 kg
Forstegt juleand fyldt med æbler og svesker (Berberi and 3400 gram)
Vi regner 3 - 4 personer på en and
Pris 385,-
Tilbehør til and
Æbler & svesker, figen rødkål,
andesauce med varmekrydderier, hvide & Brunede kartofler
Pris 85,-
Ris a la mande med bourbon vanilje
& hjemmelavet kirsebærsauce
Pris 95,-
Vin til Anden: Brutocao fra Californien, Pinot Noir 250,- pr. flaske
Vin til Ris a la mande: Taylors 10 års Tawny Port 175,- pr. 1/2 flaske
Vi beder jer venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bestilling.
0,00 DKK
Klik ind og se vores takeaway menu og se sammensætningerne.
Er gældende fra fredag den 19. november til og med den lørdag 18. december 2022
OBS: alt bliver anrettet i engangsservice
Minimum 4 Kuverter
Sildetallerken 3 slags:
Marcipan-estragon sild - Æble-Peberrod - Sild med Christmas ale fra Anders Coisbo
Støvlens røget laks med rygeoste creme, estragon syltede agurk, frise & estragon
Rugmelsstegt kulmule med hjemmerørt remoulade, dild & grillet citron
Æg & rejer med hjemmerørt mayo & dild
Hønsesalat af overlår med urter, syltede rødløg, fermenteret stikkelsbær, bacon og karse
Roastbeef af oksecuvette med pickles & peberrod
Glaseret skinke med grov sennep & rødbeder
Andebryst med figen-rødkål, syltede gulerødder & sauce på varme krydderier
Hjemmebagt malt brød, lyst hvede brød, fedt & smør
Ris a la mande & kirsebær sauce
Pris pr. person 375,-
Børnemenu
Friteret kyllingebryst
broccolini, gulerødder, remoulade & pommes kroket
Chokolade kage med chokolade ganache og
bær kompot af syltede bær
Pris pr. person 225,-
Vi beder jer venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bestilling.
0,00 DKK
Klik ind og se vores takeaway menu og se sammensætningerne.
Lørdag d. 31.12.2022
Menuen afhentes mellem 11.00 & 15.00
Der følger beskrivelse & billeder af retterne
Forret
Mosaik af torsk med tørret dild,
sennepssauce, syltede rødbede bånd & bacon crumble
Mellemret
Braiseret løg med hø ost creme,
trøffel bouillon og surdejs crouton
Hjemmebagt brød til begge forretter
Hovedret
Teres Mayor (Oksekød)
saltbagt selleri & puré, savoykål fyldt med kålkompot, porre, estragon & æbler, sauce på røget marv og estragon samt cremet kartoffel
Dessert
Passionsfrugt parfait,
mælkechokolade mousse, creme anglaise med tonka og fransk mandelkage samt passionskaramel
Pris pr. person 475,-
Børnemenu
Friteret kyllingebryst
Kartoffel kroket, grillet grøntsager, asiatisk sur - sød sauce
Passionsfrugt parfait,
mælkechokolade mousse, creme anglaise med tonka og fransk mandelkage samt passionskaramel
Pris pr. person 245,-
OBS: vi kan desværre ikke tage hensyn for allergener denne aften
Tilkøb
Baerii caviar 15 grams
Pris 160,-
12 stk. Fin de Claire Østers Naturel med citron a part inkl. Østersåbner
Pris 295,-
2 Arla unika oste med oliven, marmelade & bornholmsk rugkiks
Pris 95,-
Kransekage toppe dyppet i chokolade 2 stk
Pris 50,-
Tilkøb vine
1/1 Prosecco, Val d’Oco
Pris 175,-
1/1 Champagne Pommery, Brut Royale
Pris 450,-
Vin Menu
1/1 Brutocao, Sauvignon Blanc
Pris 225,-
1/1 Nicolas Potel, Bourgogne Alligoté
Pris 175,-
1/1 Bertani Secco Vintage
Pris 175,-
1/2 Chateau Haut Mouleyre, Cadillac
Pris 175,-
Vin beskrivelser medfølger sammen med vinene
0,00 DKK
Klik ind og se vores takeaway menu og se sammensætningerne.
og tag dine instafotos med @stoevletkatrineshus og #støvletkatrineshus
Støvlet Katrine og hendes mand bosætter
sig på Lolland og Katrine bliver den første
privatperson som kommer på finansloven,
da hun modtager et årligt underhold fra
staten. Støvlet Katrine dør i en alder af 60 år
den 25. august 1805, som en
respekteret madame.
Støvlet Katrine og hendes mand bosætter
sig på Lolland og Katrine bliver den første.