DanishEnglish

Bestil Take Away

• SORØ •

TAKE AWAY MENU

  • Februar menu

  • Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag & Lørdag

  • Forret

  • Saltet helleflynder, stikkelsbær og fermenteret asparges

  • Hovedret

  • Glaseret kylling, variation af persillerødder, sauce med citrus og pommes krokette

  • Dessert

  • Orange chokolade, fransk mandelkage og kærnemælk

  • Forret, Hovedret og Dessert
    450,-

  • Forret, Hovedret
    365,-

  • Hovedret og Dessert
    325,-

Vi beder jer venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bestilling.

Af hensyn til øvrige gæster og køkkenet beder vi jer venligst afhente maden præcist.
Takeaway
Ordering area

Please choose area you want to order

Start my order
×
Ingen produkter i kurven
Afhentningssted: Slagelsevej 63 Ændre?

JULEBUFFET TAKE AWAY

225,00 DKK375,00 DKK

Klik ind og se vores takeaway menu og se sammensætningerne.

TAKE AWAY MENU MAJ

  • Maj menu

  • Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag & Lørdag

  • Forret

  • Grønne asparges, kammusling souffle, muslinge fumé, ramsløg & vilde urter

  • Hovedret

  • Grillet kylling med glaserede hvide asparges, morkel blanquette, fermenteret stikkelsbær, sprødt skink & kartofler med brunet smør og urter

  • Dessert

  • Pocheret Rabarber med malt, rabarber parfait, lemon curd, mandel sponge & sprød marengs

  • Forret, Hovedret og Dessert
    480,-

  • Forret, Hovedret
    395,-

  • Hovedret og Dessert
    355,-

Vi beder jer venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bestilling.

Af hensyn til øvrige gæster og køkkenet beder vi jer venligst afhente maden præcist.

JULEBUFFET TAKE AWAY

225,00 DKK375,00 DKK

Klik ind og se vores takeaway menu og se sammensætningerne.

RECEPTIONS MENU

  • Enhver mærkedag, stor som lille. Find inspiration i forslaget herunder til netop Deres arrangement.

    Beregnet på at være ”fingernem” og egner sig både til gående, stående og siddende arrangementer.

    Specielle ønsker kontakt os venligst på tlf. 57835080

  • Menu 1

  • Salat for sæson med grøntsager & ost

    Kyllingesalat af overlår med fermenteret stikkelsbær & bacon

    Laks med sojaglace, yuzu, syltede agurk, ærteskud

    Kartoffel, purløg, hønseskind, radise & peberrod

    Pillede rejer med urteemulsion, chips & karse

    Fennikel pølse med chilimayo og rødløgs kompot

    Maltbrød a part til ovenstående


    Ost/ Dessert

    Havgus med oliven & marmelade

    Mousse med karamel efter sæson

  • pr. person 230,-

  • Menu 2

  • 2 stk. Sandwich i baguette brød (100 grams)

    Sandwich med fennikelpølse, rødløgs kompot og chili mayo

    Sandwich med soja glaseret laks, yuzu broken gel og syltet agurk

  • Pr. person 170,-

Vi beder jer venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bestilling.

Af hensyn til øvrige gæster og køkkenet beder vi jer venligst afhente maden præcist.

JULEBUFFET TAKE AWAY

225,00 DKK375,00 DKK

Klik ind og se vores takeaway menu og se sammensætningerne.

KONFIRMATIONS MENU

  • Nedenstående kan afhentes som TAKE AWAY eller LEVERES efter aftale.

    "Sammensæt jeres egen menu”

    Minimum 10 kuverter

  • Forretter

  • Saltet helleflynder med oliven olie, syltede fennikel, peberrodssauce & urtesalat.

    Hjemmebagt brød og smør

  • Pr. person 115,-

  • Kyllingemosaik med urte mayo, blomkålscreme, purløgs olie, syltede løg & brøndkarse.

    Hjemmebagt brød og smør

  • Pr. person 115,-

  • Hovedretter

  • Langtidspocheret og stegt oksecuvette.
    Glaserede broccolini, grønne asparges, gulerodspuré.
    Nye kartofler med smør & urter, peber-gastriksauce

  • Pr. person 195,-

  • Helstegt oksemørbrad med urte crush.
    Grønsager a la nage, grønne asparges, urtesalat.
    Nye kartofler med smør, urter kartofler & fermenteret peber blanquette

  • Pr. person (dagspris)

  • Desserter

  • Tærte med ananas curd, marengs, vaniljeis & ananas
    & karamelsauce

  • Pr. person 95,-

  • Is lasagne med nøddeflager, tonka is & jordbær is med appelsin karamelsauce

  • Pr. person 95,-

  • Natmad

  • Vildt frikadeller med kartoffelsalat vendt i pesto

  • Pr. person 95,-

  • Lav selv burger i brioche brød
    Bøf af frisk hakket oksekød (150 grams) med hjemmelavet BBQ, cheddar, rødløg & bacon eller
    Pulled pork burger med coleslaw

  • Pr. person 115,-

Vi beder jer venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bestilling.

Af hensyn til øvrige gæster og køkkenet beder vi jer venligst afhente maden præcist.

JULEBUFFET TAKE AWAY

225,00 DKK375,00 DKK

Klik ind og se vores takeaway menu og se sammensætningerne.

VALENTINES MENU TAKE AWAY

  • Mandag den 14. februar 2022

  • Forret

  • Torsk - muslinge - kål
    Hjemmebagt brød og smør

  • Hovedret

  • Mørbrad, svampe, rødbede & pebersky (Lun selv)

  • Dessert

  • Mørk chokolade parfait - solbær
    hasselnødder & kaffe creme

  • 395,-

  • Ændringer til menuen kan forekomme
    Kan afhentes fra kl. 17-19

Vi beder Dem venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bestilling.

Af hensyn til øvrige gæster og køkkenet beder vi jer venligst komme præcist.

JULEBUFFET TAKE AWAY

225,00 DKK375,00 DKK

Klik ind og se vores takeaway menu og se sammensætningerne.

PÅSKEBUFFET TAKE AWAY



  • ALT UDSOLGT

  • Torsdag den 14. april, fredag 15. april, lørdag den 16. april & søndag 17. april
    Afhentes fra kl. 11.30 til kl. 14.00

  • Sildetallerken 3 slags:
    Madeira-tomat sild - ramsløg sild - Sild marineret i påskebryg

  • Hamp røget laks med fennikel & rygeost

  • Rugmelsstegt fiskefilet med hjemmerørt remoulade & citron (Lun selv)

  • Æg & rejer med hjemmerørt mayo & dild

  • Hønsesalat af overlår, fermenteret stikkelsbær,
    syltede rødløg, bacon & karse

  • Skinkesalat med trøffel

  • Glaseret skinke med grov sennep & rødbeder (lun Selv)

  • Braiseret lammeskank med lamme jus & stegte gulerødder med hvidløg og salvie (Lun selv)

  • Hjemmebagt malt brød, lyst hvede brød, fedt & smør

  • Citron-mazarin med hvid chokolade ganache

Vi beder jer venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bestilling.

Af hensyn til øvrige gæster og køkkenet beder vi jer venligst afhente maden præcist.

JULEBUFFET TAKE AWAY

225,00 DKK375,00 DKK

Klik ind og se vores takeaway menu og se sammensætningerne.

TAKE AWAY MENU MORS DAG 8. MAJ

  • Afhentes mellem 15-18

  • Forret

  • Hvide asparges med rejer - dild blanquette - citron Hjemmebagt brød og smør

  • Hovedret

  • Helleflynder "En papillotte" - grønne asparges - glaseret løg muslingesauce med løvstikke & pommes kroket

  • Dessert

  • Pocheret Rabarber - skovmærke parfait, hvid chokolade creme
    & rabarberkompot

  • Pris pr. person 450,-

Vi beder jer venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bestilling.

Af hensyn til øvrige gæster og køkkenet beder vi jer venligst afhente maden præcist..

JULEBUFFET TAKE AWAY

225,00 DKK375,00 DKK

Klik ind og se vores takeaway menu og se sammensætningerne.

PINSEFROKOST BUFFET 2022

  • Lørdag den 4. juni - Søndag 5. juni

    Afhentes fra kl. 11.00 til kl. 14.00

  • Madeira-tomat sild - Sennepssild - Sild marineret i ale fra Coisbo

  • Soja glaseret laks med ærteskud & agurk

  • Rugmelsstegt fiskefilet med hjemmerørt remoulade & citron (Lun selv)

  • Æg & rejer med hjemmerørt mayo & dild

  • Hønsesalat efter sæson med bacon

  • Fennikel pølse med rødløgs kompot & chili mayo

  • Mini tærte (1 pr. person) med vildtragout & urtesalat (lun Selv)

  • Langtids pocheret & stegt oksecuvette med ramsløg - grønne asparges & ramsløg sauce (Lun selv)

  • Hjemmebagt malt brød, lyst hvede brød, fedt & smør

  • Rabarbertærte

Vi beder jer venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bestilling.

Af hensyn til øvrige gæster og køkkenet beder vi jer venligst afhente maden præcist.

JULEBUFFET TAKE AWAY

225,00 DKK375,00 DKK

Klik ind og se vores takeaway menu og se sammensætningerne.

JULE TAKE AWAY 2022

  • Juleaften menu afhentes torsdag den 23/12/2021

    Afhentes fra kl. 11.00 til kl. 15.00

  • Fersk Jule and fyldt med svesker & æble (Berberi 3400 gram) klar til at stege
    Vi regner 3 - 4 personer på en and
    Pris 345,-

  • Fersk krogmodnet flæskesteg fra Dyrbar klar til at stege
    Pris pr 1/2 kg 160,- & 295,- pr. 1 kg

  • Forstegt juleand fyldt med æbler og svesker (Berberi and 3400 gram)
    Vi regner 3 - 4 personer på en and
    Pris 385,-

  • Tilbehør til and
    Æbler & svesker, figen rødkål,
    andesauce med varmekrydderier, hvide & Brunede kartofler
    Pris 85,-

  • Ris a la mande med bourbon vanilje
    & hjemmelavet kirsebærsauce
    Pris 95,-

  • Vin til Anden: Brutocao fra Californien, Pinot Noir 250,- pr. flaske
    Vin til Ris a la mande: Taylors 10 års Tawny Port 175,- pr. 1/2 flaske

Vi beder jer venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bestilling.

Af hensyn til øvrige gæster og køkkenet beder vi jer venligst afhente maden præcist.

JULEBUFFET TAKE AWAY

225,00 DKK375,00 DKK

Klik ind og se vores takeaway menu og se sammensætningerne.

JULEBUFFET 2022

  • Er gældende fra fredag den 19. november til og med den lørdag 18. december 2022

    OBS: alt bliver anrettet i engangsservice
    Minimum 4 Kuverter

  • Sildetallerken 3 slags:
    Marcipan-estragon sild - Æble-Peberrod - Sild med Christmas ale fra Anders Coisbo

  • Støvlens røget laks med rygeoste creme, estragon syltede agurk, frise & estragon

  • Rugmelsstegt kulmule med hjemmerørt remoulade, dild & grillet citron

  • Æg & rejer med hjemmerørt mayo & dild

  • Hønsesalat af overlår med urter, syltede rødløg, fermenteret stikkelsbær, bacon og karse

  • Roastbeef af oksecuvette med pickles & peberrod

  • Glaseret skinke med grov sennep & rødbeder

  • Andebryst med figen-rødkål, syltede gulerødder & sauce på varme krydderier

  • Hjemmebagt malt brød, lyst hvede brød, fedt & smør

  • Ris a la mande & kirsebær sauce

  • Pris pr. person 375,-

  • Børnemenu

  • Friteret kyllingebryst
    broccolini, gulerødder, remoulade & pommes kroket

  • Chokolade kage med chokolade ganache og
    bær kompot af syltede bær

  • Pris pr. person 225,-

Vi beder jer venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bestilling.

Af hensyn til øvrige gæster og køkkenet beder vi jer venligst afhente maden præcist.

JULEBUFFET TAKE AWAY

225,00 DKK375,00 DKK

Klik ind og se vores takeaway menu og se sammensætningerne.

NYTÅRSMENU 2022

  • Lørdag d. 31.12.2022
    Menuen afhentes mellem 11.00 & 15.00
    Der følger beskrivelse & billeder af retterne

  • Forret

  • Mosaik af torsk med tørret dild,
    sennepssauce, syltede rødbede bånd & bacon crumble

  • Mellemret

  • Braiseret løg med hø ost creme,
    trøffel bouillon og surdejs crouton

  • Hjemmebagt brød til begge forretter

  • Hovedret

  • Teres Mayor (Oksekød)
    saltbagt selleri & puré, savoykål fyldt med kålkompot, porre, estragon & æbler, sauce på røget marv og estragon samt cremet kartoffel

  • Dessert

  • Passionsfrugt parfait,
    mælkechokolade mousse, creme anglaise med tonka og fransk mandelkage samt passionskaramel

  • Pris pr. person 475,-

  • Børnemenu

  • Friteret kyllingebryst
    Kartoffel kroket, grillet grøntsager, asiatisk sur - sød sauce

  • Passionsfrugt parfait,
    mælkechokolade mousse, creme anglaise med tonka og fransk mandelkage samt passionskaramel

  • Pris pr. person 245,-

OBS: vi kan desværre ikke tage hensyn for allergener denne aften

  • Tilkøb

  • Baerii caviar 15 grams
    Pris 160,-

  • 12 stk. Fin de Claire Østers Naturel med citron a part inkl. Østersåbner
    Pris 295,-

  • 2 Arla unika oste med oliven, marmelade & bornholmsk rugkiks
    Pris 95,-

  • Kransekage toppe dyppet i chokolade 2 stk
    Pris 50,-

  • Tilkøb vine

  • 1/1 Prosecco, Val d’Oco
    Pris 175,-

  • 1/1 Champagne Pommery, Brut Royale
    Pris 450,-

JULEBUFFET TAKE AWAY

225,00 DKK375,00 DKK

Klik ind og se vores takeaway menu og se sammensætningerne.