DanishEnglish

Vognmagasinet Link: Vedbygaard gods

Vognmagasinet, som er opført i midten af 1800-tallet, blev oprindeligt brugt til at opbevare godsets hestevogne når de ikke var i brug. Den charmerende bygning gennemgik i 2021-2022 en større renovering og står i dag som et smukt og funktionelt festlokale.

De gamle porte til garagerne, er nu forvandlet til store vinduer hvorfra man har udsigt til Vedbygaard og den omkransende voldgrav. Indendørs, er de oprindelige loftsbjælker og stolper bevaret og skaber sammen med de store lysekroner en hyggelig og rustik ramme om jeres arrangement.  

Fra lokalet er der udgang til en dejlig stor sydvendt terrasse, hvor man i de varmere måneder, kan nyde et glas vin eller spise sin middag.

Parkering er muligt på de to p-pladser foran Vognmagasinet.

Leje af lokalet

Vognmagasinet kan rumme omkring 80 siddende gæster og er derfor velegnet til alt fra bryllupper og konfirmationer til mindre koncerter og firmaarrangementer. Ønsker man at leje stedet til ’special events’ såsom koncerter, foredrag eller lignende, kan der opstilles stolerækker i lokalet til 120 siddende gæster. 

Lokalet kan kun lejes i forbindelse med bestilling af mad, som kan gøres gennem os. Vi leverer ikke kun maden men står også for servering, oprydning og slutrengøring.

Venligst tag direkte kontakt til Støvlet Katrines Hus for at høre hvad vi kan tilbyde, og hvorvidt vi er ledige på den pågældende dato:

Lars Mortensen, Restaurant Støvlet Katrines Hus:

reservation@stovletkatrineshus.dk

Tlf.: +45 57 83 50 80

Priser

OBS! Ved reservering af Vognmagasinet, opkræves et depositum på DKK 5.000, som modregnes det endelige faktureringsbeløb. Depositummet tilbagebetales efter arrangementet er afviklet.

Følgende priser er kun for selve lejen af lokalet og inkluderer ikke mad. Der pålægges endvidere et gebyr på DKK 1.000  til slutrengøring oveni lejen.

Leje af Vognmagasinet:

Weekend- og helligdage                                        DKK 15.000

Tidspunktet aftales med restauratøren.

Hverdage                                                                DKK 5.000 til 10.000

Prisen fastsættes efter antal gæster og aftales med restauratøren.

Ved særlige ønsker, venligst kontakt Lars.

Inkluderet i prisen: