DanishEnglish

Vognmagasinet Link: Vedbygaard gods

Leje Af Lokalet

Vognmagasinet kan rumme max. 80 siddende gæster og er derfor velegnet til alt fra bryllupper og konfirmationer til mindre koncerter og firmaarrangementer. Ønsker man at leje stedet til koncerter, foredrag eller lignende, kan der opstilles stolerækker i lokalet til 120 siddende gæster. 

Vi anbefaler, at leje lokalerne i forbindelse med bestilling af mad fra én af vores samarbejdspartnere. Dvs. at maden bliver leveret af én af de restauratører, som vi samarbejder med og som ligeledes vil stå for servering, oprydning og slutrengøring. Vi samarbejder i dag med to dygtige restauratører, som kan tilbyde forskellige løsninger til jeres gastronomiske ønsker.

Venligst tag direkte kontakt til Lars for at høre hvad de kan tilbyde, og hvorvidt de er ledige på den pågældende dato:

Lars Mortensen, Restaurant Støvlet Katrines Hus:
‍reservation@stovletkatrineshus.dk
Tlf.: +45 57 83 50 80

PRISER

Leje af festlokaler ved brug af én af vores to restauratører (inklusive rengøring og optælling):

Vognmagasinet:
Weekend og helligdage: 15.000 kr. + moms 
Hverdage: 10.000 kr. + moms

Kornmagasinet:
Weekend og helligdage: 20.000 kr. + moms
Hverdage: 15.000 kr. + moms  

Et depositum på 5.000 kr. skal betales så snart kontrakten er underskrevet og lokalet er reserveret. Dette beløb gælder for alle lokaler, uanset lejepris. Restbeløbet skal være os i hænde senest 5 dage før det planlagte arrangement.  Eventuelle gebyrer for skader, manglende effekter og ekstra rengøring, bliver faktureret efter lejeperioden når lokalet er blevet besigtiget af udlejer. 

Inkluderet i prisen (Vognmagasinet):

Kalender