Vognmagasinet Link: Vedbygaard gods

Vognmagasinet, som er opført i midten af 1800-tallet, blev oprindeligt brugt til at opbevare godsets hestevogne når de ikke var i brug. Den charmerende bygning gennemgik i 2021-2022 en større renovering og står i dag som et smukt og funktionelt festlokale.

De gamle porte til garagerne, er nu forvandlet til store vinduer hvorfra man har udsigt til Vedbygaard og den omkransende voldgrav. Indendørs, er de oprindelige loftsbjælker og stolper bevaret og skaber sammen med de store lysekroner en hyggelig og rustik ramme om jeres arrangement.  

Fra lokalet er der udgang til en dejlig stor sydvendt terrasse, hvor man i de varmere måneder, kan nyde et glas vin eller spise sin middag.

Parkering er muligt på de to p-pladser foran Vognmagasinet.

Leje af lokalet

Vognmagasinet kan rumme omkring 80-120 siddende gæster og er derfor velegnet til alt fra bryllupper og konfirmationer til mindre koncerter og firmaarrangementer.

Lokalet kan kun lejes i forbindelse med bestilling af mad fra én af vores samarbejdspartnere. Dvs. at maden bliver leveret af én af de restauratører, som vi samarbejder med og som ligeledes vil stå for servering, oprydning og slutrengøring. Vi samarbejder i dag med to dygtige restauratører, som kan tilbyde forskellige løsninger til jeres gastronomiske ønsker.

Venligst tag direkte kontakt til Støvlet Katrines Hus for at høre hvad de kan tilbyde, og hvorvidt de er ledige på den pågældende dato:

Lars Mortensen,
Restaurant Støvlet Katrines Hus
Slagelsesvej 63, 4180 Sorø

reservation@stovletkatrineshus.dk

Tlf.: +45 57 83 50 80

Priser

OBS! Depositum kr. 2500,- ved bestillingen af menu, som fratrækkes endelig faktura.
OBS! Ved reservering af Vognmagasinet, opkræves et depositum på DKK 5.000, som modregnes det endelige faktureringsbeløb. Følgende priser er kun for selve lejen af lokalet og inkluderer ikke mad.

Leje af Vognmagasinet:

Weekend- og helligdage                                                                                                            DKK 15.000

Hverdage                                                                                                                                             DKK 10.000

Ved særlige ønsker, venligst kontakt Lars.

Inkluderet i prisen: