Dining uge 7. Onsdag den 12. Februar Kl. 18.00

630,00 kr.

Husk at have ordrenummer klar ved ankomst

Vælg afhentningsdato
Vælg afhentningsdato & tidspunkt.
Tilkøb:
Tilkøbsvare: Dining uge 7. Onsdag den 12. Februar Kl. 18.00
630,00 kr.
630,00 kr.
Pladsholder
Vinmenu 5 halve glas
-
+
350,00 kr.
Pladsholder
Vinmenu 5 hele glas
-
+
550,00 kr.
Pladsholder
Vinmenu 8 halve glas
-
+
550,00 kr.
Pladsholder
Vinmenu 8 hele glas
-
+
850,00 kr.
Pladsholder
Saft menu 8 glas
-
+
450,00 kr.
Pladsholder
Øl menu 8 glas
-
+
450,00 kr.

Vælg tilvalg:


11. februar til og med 15. februar 2025

Tirsdag-onsdag-torsdag-fredag-lørdag

10 retter på 8 serveringer.

Snack:

  • Torsk, brioche, glaskål & estragon
  • Krustade a la støvlet katrine
  • Skorzonerrod, citron timian & valle

Koldt:

  • Ørrede, fermenteret peberrod & musling
  • Grillet naanbrød, brunet smør & romessco

Varmt:

  • Kammusling & trøffel hollandaise
  • Jordskok, ost, purløg og kartoffel
  • Gris fra dyrbar, jordskok & sherry

Ost:

  • Friteret camembert, tørret frugt, blomme & timian

Dessert:

  • Citrus, æble, hvid chokolade & havesyre

Pris pr. person 620,-

Tilkøb Drikkevare menu

5 halve glas  350 kr.

5 hele glas    550 kr.

8 halve glas 550 kr.

8 hele glas   850 kr.

Øl menu   450 kr. (8 glas)

Saftmenu 450 kr. (8 glas)