Dining uge 42. Lørdag den 19. Oktober kl. 18.00
600,00 kr.
Husk at have ordrenummer klar ved ankomst
Vælg tilvalg:
15. oktober til og med 19. oktober 2024
Tirsdag-onsdag-torsdag-fredag-lørdag
10 retter på 8 serveringer.
Snack:
Stegt dyre tatar med fermenteret peber, sennepskorn & karse
Krustade med saltet kulmule, glaskål & dild
Strandkrabbe fumé med persille
Lunt:
Brioche med røget smør og unika ost
Koldt:
Saltbagt & langtids røget selleri med æble & sauce på gammel knas
Dampet torsk med porre, estragon & kørvel
Varmt:Confiteret helleflynder, purløgs chifon & blomkål
Farseret perlehøne, persillerod, rosenkål & sauce supreme
Ost:
Bagt Mont d’Or med surdejs crouton & trøffel
Dessert:
Hasselnøde is
med mousse på karamel chokolade, merengs & sauce på hengemte bær
Pris pr. person 600,-
Tilkøb Drikkevare menu
5 halve glas 350 kr.
5 hele glas 550 kr.
8 halve glas 550 kr.
8 hele glas 850 kr.
Øl menu 450 kr. (8 glas)
Saftmenu 450 kr. (8 glas)