DanishEnglish

Menu

• SORØ •

Kære Gæster

Vi glæder os til at se jer. Har i spørgsmål kan vi kontaktes på nedenstående telefon og mail

Køkkenets åbningstider

Onsdag – Lørdag
Frokost 12.00 – 16.00
Aften 17.30 – 21.00

Søndags åben 12.00 – 16.00
I restauranten 1 maj til 30. september

Søndag – mandag – tirsdag lukket, dog åben for selskaber. Ring venligst og hør nærmere.

Vi anbefaler bordbestilling.

Forudbestilling af menu ved bord reservationer over 6 personer.

Ferielukning 2023
Januar måned 1 til 31 januar

Juli måned uge 28 & 29

FROKOST

FROKOST

  • Frokost menu

  • Stenbiderrogn - Violet asparges
    Jomfruhummer bisque
    Hjemmebagt brød
    135,-

  • Grillet kalveribeye
    med hvid asparges, enoki & nye danske kartofler
    295,-

  • Hvid chokolade én surprice
    135,-

  • 3 retter 495,-

  • Frokostret

  • Pariserbøf a la Støvlet Katrine
    med klassiks tilbehør
    195,-

  • Ost

  • 4 danske oste fra Arla Unika
    Efter glød, Gammelknas, Hvid dame, Drunken dog
    Med frugtkompot, sirup & sprødt
    155,-

  • Snackbræt

  • Pesto på ramsløg, saltede mandler, efterglød fra Arla unika
    Grønne oliven, 18 måneders lufttørret skinke
    Tre slags pølser med chorizo-fransk salami- provencale Surdejsbrød
    125,-

  • Dessert

  • Rabarber parfait med sorbet, hvid chokolade
    & creme anglaise
    95,-

  • Dagens kage
    65,-

  • Sødt til kaffen
    55,-

Vi beder Dem venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bordbestilling.
Af hensyn til øvrige gæster og køkkenet beder vi jer venligst komme præcist.

SMØRREBRØD

  • Kolde stykker

  • Soja marinerede sild med syltet & frisk glaskål,
    citrongræs mayo, forårsløg & karse
    125,-

  • Nye danske kartofler med løvstikke mayo, hønseskind,
    hø ost og brunet smør.
    110,-

  • Skaldyrs salat på hummer og rømø rejer, citron og
    skalotteløg på ristet surdejs brød.
    155,-

  • Saltet kalvetatar, ramsløgs mayo, syltet perleløg,
    ramsløg & ristet boghvede kerner
    185,-

  • Lune stykker
    Tilberedning 10-20 minutter

  • Paneret rødspætte, grøn tomat relish, thai basilikum & persille
    145,-

  • Stegt helleflynder, sauté af grønne asparges & citron timian sauce
    155,-

  • Confiteret overlår af kylling, persille mayo og frisk løgkompot
    155,-

  • Braiseret oksehale, friteret jordskokker, syltede & cremet knoldselleri
    145,-

  • Braiseret oksehale, friteret jordskokker, syltede & cremet knoldselleri
    145,-

Vi beder Dem venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bordbestilling.
Af hensyn til øvrige gæster og køkkenet beder vi jer venligst komme præcist.

AFTEN

3 Retters Menu

  • Stenbiderrogn - violet asparges - jomfruhummer bisque

  • Grillet kalveribeye - hvid asparges - enoki - nye danske kartofler

  • Hvid chokolade én surprice

  • 495,-

Tilhørende vinmenu 375,-
Tilhørende vinmenu/køre smage 245,-

Vi beder Dem venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bordbestilling.
Af hensyn til øvrige gæster og køkkenet beder vi jer venligst komme præcist.

5 Retters Menu

  • Stenbiderrogn - violet asparges - jomfruhummer bisque

  • Ballotine af torsk - grønne asparges - grillet ærter

  • Pighvar - musling bordelaise - ramsløg

  • Grillet kalveribeye - hvid asparges - enoki

  • Hvid chokolade én surprice

  • 695,-

Tilhørende vinmenu 625,-
Tilhørende vinmenu/køre smage 395,-

Vi beder Dem venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bordbestilling.
Af hensyn til øvrige gæster og køkkenet beder vi jer venligst komme præcist.

EN AFTEN PÅ STØVLET KATRINE

  • 3 Retter

  • Bobler & 3 snack, 3 retter, vinmenu, kaffe/te & søde sager
    1080,-

  • 5 Retter

  • Bobler & 3 snack, 5 retter, vinmenu, kaffe/te & søde sager
    1510,-

 
Vi beder Dem venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bordbestilling.
Af hensyn til øvrige gæster og køkkenet beder vi jer venligst komme præcist.

A LA CARTE

  • Forretter

  • Stenbiderrogn - violet asparges - jomfruhummer bisque
    135,-

  • Pighvar - musling bordelaise - ramsløg
    165,-

  • Grillet kalveribeye - hvid asparges - enoki
    155,-

  • Hovedretter

  • Vegetar
    Stegte hvide asparges- grønne asparges, nye løg, selleri
    ragaux på enoki svampe - nye danske kartofler
    195,-

  • Helleflynder stegt en croute
    hvid asparges - ærter - beurre blanc - nye danske kartofler
    295,-

  • Jersey ribeye (200 grams)
    med nye løg - karamelliseret løg – bordelaise - nye danske kartofler
    325,-

  • Oste / Dessert

  • 4 danske oste fra Arla Unika
    Efter glød, gammelknas, hvid dame, drunken dog
    Med frugtkompot, sirup og sprød
    155,-

  • Hvid chokolade én surprice
    135,-

  • Rabarber parfait med sorbet, hvid chokolade
    & creme anglaise
    95,-

Tilhørende vinmenu 350,-
Tilhørende vinmenu/køre smage 245,-

Vi beder Dem venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bordbestilling.
Af hensyn til øvrige gæster og køkkenet beder vi jer venligst komme præcist.

VINKORT

Opdateret d. 20.05.2023
Vi tager forbehold for evt. trykfejl

Takeaway

Bestil din aftensmad hos os og få en fantastisk smagsoplevelse hjemme. Vores gourmet takeaway er mad i særklasse.

skh_mad9