DanishEnglish

Menu

• SORØ •

IMG_4552
Winemakers151122-20

FROKOST

FROKOST

  • Menu

  • Rimmet kammusling, stikkelsbær, ærter, strand krabbe fume´
    Hjemmebagt brød

  • Nye danske kartofler, løvstikke, rygeost,
    røget vesterhavs ost

  • Carré af gris med puffet svær, grønne asparges, farseret morkel,
    blomme sauce

  • Grøn jordbær sorbet med amaretto, mandler,
    hyldeblomst og hybenrose

  • Tilkøb en ekstra ret, Hvide asparges med caviar,
    beurre blanc, ramsløg og løgblomst 135,-


    4 retter 495,-

  • Frokostret

  • Pariserbøf a la Støvlet Katrine
    med klassik tilbehør
    210,-

  • Ost

  • 3 danske oste fra Arla Unika
    Med kompot & sprødt
    125,-

  • Snackbræt

  • Pesto på basilikum, saltede mandler, efterglød fra Arla unika
    Grønne oliven, 18 måneders lufttørret skinke
    Tre slags pølser med chorizo-fransk salami- provencale Surdejsbrød
    135,-

  • Dessert

  • Is med rødgrød,
    yoghurt med hybenrose og grillet fløde
    125,-

  • Dagens kage
    Spørg venligst betjeningen
    65,-

  • Sødt til kaffen
    Spørg venligst betjeningen
    65,-

Vi beder Dem venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bordbestilling. Af hensyn til øvrige gæster og køkkenet beder vi jer venligst komme præcist.

SMØRREBRØD

  • Kolde stykker

  • Dild sild med dild støv, loke creme,
    mandler, kapers & rødløg
    125,-

  • Nye danske kartofler med kyllinge skind,
    løvstikke mayo, søbo, brunet smør med ponzu
    125,-

  • Varmrøget laksesalat, rømø rejer,
    dild på ristet surdejs brød.
    135,-

  • Saltet kalvetatar, senneps korn, ristet boghvede,
    rødløg, tøffel mayo, sommer trøffel & kørvel
    135,-

Vi beder Dem venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bordbestilling. Af hensyn til øvrige gæster og køkkenet beder vi jer venligst komme præcist.

  • Lune stykker
    Tilberedning 10-20 minutter

  • Fiske filet med stikkelsbær kompot,
    citron mayo, brunet smør med kapers
    135,-

  • Kulmule med grønne asparges, fermenteret hvidløgs pure,
    aspargessauce med ærter og ærteskud
    135,-

  • Teres mayor med violette asparges, asparges mayo,
    løg tuile og karse
    135,-

  • Voulevant med braiseret svinekæber, forårsløg,
    gulerødder og ærter i sennepssauce
    185,-

AFTEN

4 Retters Menu

  • Menu

  • Rimmet kammusling, stikkelsbær, ærter, strand krabbe fume´
    Hjemmebagt brød

  • Nye danske kartofler, løvstikke, rygeost,
    røget vesterhavs ost

  • Carré af gris med puffet svær, grønne asparges, farseret morkel,
    blomme sauce

  • Grøn jordbær sorbet med amaretto, mandler,
    hyldeblomst og hybenrose

  • Tilkøb en ekstra ret,
    Hvide asparges med caviar 135,-


    4 retter 495,-

Tilhørende vinmenu 495,-
Tilhørende vinmenu/køre smage 365,-

Vi beder Dem venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bordbestilling.
Af hensyn til øvrige gæster og køkkenet beder vi jer venligst komme præcist.

6 Retters Menu

  • Menu

  • Rimmet kammusling, stikkelsbær, ærter, strand krabbe fume´
    Hjemmebagt brød

  • Hvide asparges med caviar, beurre blanc, ramsløg og løgblomst

  • Nye danske kartofler, løvstikke, rygeost,
    røget vesterhavs ost

  • Sandart med fermenteret hvidløg, vilde asparges,
    aspargessauce og røget smør

  • Carré af gris med puffet svær, grønne asparges, farseret morkel,
    blomme sauce

  • Grøn jordbær sorbet med amaretto, mandler,
    hyldeblomst og hybenrose

  • Tilkøb en ekstra ret,
    Ostetallerken med 3 oste 135,-


    6 retter 695,-

Tilhørende vinmenu 775,-
Tilhørende vinmenu/køre smage 495,-

Vi beder Dem venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bordbestilling.
Af hensyn til øvrige gæster og køkkenet beder vi jer venligst komme præcist.

EN AFTEN PÅ STØVLET KATRINE

  • 4 Retter

  • Bobler & 3 snack, 4 retter, vinmenu, kaffe/te & søde sager
    1280,-

  • 6 Retter

  • Bobler & 3 snack, 6 retter, vinmenu, kaffe/te & søde sager
    1710,-

 
Vi beder Dem venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bordbestilling.
Af hensyn til øvrige gæster og køkkenet beder vi jer venligst komme præcist.

A LA CARTE

  • Forretter

  • Hvide asparges med caviar, beurre blanc, ramsløg og løgblomst
    155,-

  • Sandart med fermenteret hvidløg, violette asparges,
    aspargessauce og røget smør
    145,-

  • Carré af gris med puffet svær, grønne asparges, farseret morkel,
    blomme sauce
    165,-

  • Hovedretter

  • Vegetar
    Grønne asparges med ærter, fermenteret hvidløg,
    violette asparges, forårsløg og røget smør
    Tilkøb trøffel 65,-
    195,-

  • Stegt kulmule med grønne asparges,
    syltede perleløg, fermenteret hvidløg, aspargessauce
    med blåmuslinger
    255,-

  • Ribeye (200 grams)
    med violette asparges, ferenteret hvidløg, borderlaise med
    grønne peberkorn, panchetta og sennepskorn
    345,-

  • Tilkøb af trøffel
    125,-

  • Oste / Dessert

  • Ostevogn med udvalg af 6 Unika oste
    Med frugtkompot, oliven og hjemmebagt knækbrød
    45,- pr. stk.

  • Is med rødgrød,
    yoghurt med hybenrose og grillet fløde
    125,-

  • Grøn jordbær sorbet med amaretto, mandler,
    hyldeblomst og hybenrose
    125,-

Tilhørende vinmenu 395,-
Tilhørende vinmenu/køre smage 265,-

Vi beder Dem venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bordbestilling.
Af hensyn til øvrige gæster og køkkenet beder vi jer venligst komme præcist.

VINKORT

Opdateret d. 21. juni 2024
Vi tager forbehold for evt. trykfejl

Takeaway

Bestil din aftensmad hos os og få en fantastisk smagsoplevelse hjemme. Vores gourmet takeaway er mad i særklasse.

58841538-BA87-4412-9BA5-7B29A667480B (3)