DanishEnglish

Menu

• SORØ •

Kære Gæster

Vi glæder os til at se jer. Har i spørgsmål kan vi kontaktes på nedenstående telefon og mail

Køkkenets åbningstider

Onsdag – Lørdag
Frokost 12.00 – 16.00
Aften 17.30 – 21.00

Søndags åben 12.00 – 16.00
I restauranten 1 maj til 30. september

Søndag – mandag – tirsdag lukket, dog åben for selskaber. Ring venligst og hør nærmere.

Vi anbefaler bordbestilling.

Forudbestilling af menu ved bord reservationer over 6 personer.

Ferielukning 2023
Januar måned 1 til 31 januar

Juli måned uge 28 & 29

FROKOST

FROKOST

  • Frokost menu

  • Sandart - kantareller - purløg - boghvede
    Hjemmebagt brød
    145,-

  • Tykstegs filet af krondyr - hindbær - rødbede - karl johan
    295,-

  • Pære sorbet - ymer sifon - rosmarin - karamel
    135,-

  • 3 retter 495,-

  • Frokostret

  • Pariserbøf a la Støvlet Katrine
    med klassik tilbehør
    195,-

  • Ost

  • 4 danske oste fra Arla Unika
    Efter glød, Gammelknas, krondild, sølvræv
    Med frugtkompot, sirup & sprødt
    155,-

  • Snackbræt

  • Pesto på ramsløg, saltede mandler, efterglød fra Arla unika
    Grønne oliven, 18 måneders lufttørret skinke
    Tre slags pølser med chorizo-fransk salami- provencale Surdejsbrød
    135,-

  • Dessert

  • Jordbær mousse med jordbær sorbet, kystalliseret hvid chokolade
    & hyldeblomst sauce & citron urter
    125,-

  • Dagens kage
    65,-

  • Sødt til kaffen
    55,-

Vi beder Dem venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bordbestilling.
Af hensyn til øvrige gæster og køkkenet beder vi jer venligst komme præcist.

SMØRREBRØD

  • Kolde stykker

  • Soja marinerede sild med syltet & frisk glaskål,
    citrongræs mayo, forårsløg & karse
    125,-

  • Nye danske kartofler med løvstikke mayo, hønseskind,
    hø ost og brunet smør.
    125,-

  • Skaldyrs salat på hummer og rømø rejer, citron og
    skalotteløg på ristet surdejs brød.
    165,-

  • Kalvetatar, fermenteret peber emulsion, tomat syltede løg
    & thai basilikum
    185,-

  • Lune stykker
    Tilberedning 10-20 minutter

  • Paneret rødspætte, grøn tomat relish, thai basilikum & persille
    145,-

  • Stegt helleflynder på saute af bøgehatte & kantareller
    hummer emulsion & mandel hollandaise
    165,-

  • Confiteret kylling, syltede pardons, persille mayo,
    soya glace og friteret kartoffel
    155,-

  • Braiseret oksehale, friteret jordskokker,
    syltede & cremet knoldselleri
    155,-

Vi beder Dem venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bordbestilling.
Af hensyn til øvrige gæster og køkkenet beder vi jer venligst komme præcist.

AFTEN

3 Retters Menu

  • Sandart - kantareller - purløg - boghvede
    Hjemmebagt brød

  • Tykstegs filet af krondyr - hindbær - rødbede - karl johan

  • Pære sorbet - ymer sifon - rosmarin - karamel

  • 495,-

Tilhørende vinmenu 375,-
Tilhørende vinmenu/køre smage 245,-

Vi beder Dem venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bordbestilling.
Af hensyn til øvrige gæster og køkkenet beder vi jer venligst komme præcist.

5 Retters Menu

  • Ørred & rogn fra musholm - agurk - dild - muslingesauce
    Hjemmebagt brød

  • Sandart - kantareller - purløg - boghvede

  • Farseret kylling fra Hopballe Mølle - timian - blanquette

  • Tykstegs filet af krondyr - hindbær - rødbede - karl johan

  • Pære sorbet - ymer sifon - rosmarin - karamel

  • 695,-

 

Tilhørende vinmenu 625,-
Tilhørende vinmenu/køre smage 395,-

Vi beder Dem venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bordbestilling.
Af hensyn til øvrige gæster og køkkenet beder vi jer venligst komme præcist.

EN AFTEN PÅ STØVLET KATRINE

  • 3 Retter

  • Bobler & 3 snack, 3 retter, vinmenu, kaffe/te & søde sager
    1080,-

  • 5 Retter

  • Bobler & 3 snack, 5 retter, vinmenu, kaffe/te & søde sager
    1510,-

 
Vi beder Dem venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bordbestilling.
Af hensyn til øvrige gæster og køkkenet beder vi jer venligst komme præcist.

A LA CARTE

  • Forretter

  • Ørred & rogn fra musholm - agurk - dild - muslingesauce
    125,-

  • Sandart - kantareller - purløg - boghvede
    135,-

  • Tykstegs filet af krondyr - hindbær - rødbede - karl johan
    165,-

  • Hovedretter

  • Vegetar
    Nye løg - palmekål - hvidløgs puré - friteret kartoffel
    195,-

  • Stegt helleflynder på saute af bøgehatte & kantareller
    hummer emulsion & mandel hollandaise
    295,-

  • Jersey ribeye (200 grams)
    karamelliseret løg, rødvin jus & palmekål

    325,-

  • Oste / Dessert

  • 4 danske oste fra Arla Unika
    Efter glød, gammelknas, hvid dame, drunken dog
    Med frugtkompot, sirup og sprød
    155,-

  • Hindbær - myseost - marengs - citron melis
    135,-

  • Pære sorbet - ymer sifon - rosmarin - karamel
    125,-

Tilhørende vinmenu 350,-
Tilhørende vinmenu/køre smage 245,-

Vi beder Dem venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bordbestilling.
Af hensyn til øvrige gæster og køkkenet beder vi jer venligst komme præcist.

VINKORT

Opdateret d. 06.09.2023
Vi tager forbehold for evt. trykfejl

Takeaway

Bestil din aftensmad hos os og få en fantastisk smagsoplevelse hjemme. Vores gourmet takeaway er mad i særklasse.

skh_mad9