DanishEnglish

Menu

• SORØ •

Kære Gæster

Vi glæder os til at se jer. Har i spørgsmål kan vi kontaktes på nedenstående telefon og mail

Køkkenets åbningstider

Onsdag – Lørdag
Frokost 12.00 – 16.00
Aften 17.30 – 21.00

I restauranten 1 maj til 30. september
Søndags åben 12.00 – 16.00

Søndag – mandag – tirsdag lukket, dog åben for selskaber. Ring venligst og hør nærmere.

Vi anbefaler bordbestilling.

Forudbestilling af menu ved bord reservationer over 6 personer.

Ferielukket 2024
1. Januar til og med 16. januar

25 marts til og med 31. marts

8 juli til og med 21 juli

 

FROKOST

FROKOST

  • Nytårs "kur"

  • Dampet torsk, jordskokker, mornay sauce, syltede perleløg & trøffel
    Hjemmebagt brød

  • Chateaubriand af tunggris, ristet brioche, vinter spinat,
    sort trumpet

  • Hopballe kylling, farseret morkel, kålskud, kyllinge jus & persille olie

  • Pæresorbet, pistacie nougatin, karamelskum & havesyre olie

  • 4 retter 495,-

  • Frokostret

  • Pariserbøf a la Støvlet Katrine
    med klassik tilbehør
    210,-

  • Ost

  • 4 danske oste fra Arla Unika
    Efter glød, Gammelknas, krondild, sølvræv
    Med frugtkompot, sirup & sprødt
    155,-

  • Snackbræt

  • Pesto på basilikum, saltede mandler, efterglød fra Arla unika
    Grønne oliven, 18 måneders lufttørret skinke
    Tre slags pølser med chorizo-fransk salami- provencale Surdejsbrød
    135,-

  • Dessert

  • Yoghurt parfait på tørret citronkage, ,
    kaffe creme anglaise & kørvel
    110,-

  • Dagens kage
    Tærteskal med pærekompot & rosmarin karamel
    65,-

  • Sødt til kaffen
    55,-

Vi beder Dem venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bordbestilling. Af hensyn til øvrige gæster og køkkenet beder vi jer venligst komme præcist.

SMØRREBRØD

  • Kolde stykker

  • Stegte sild med løgkompot, skalotteløg og kapersbær
    karse & senneps mayo
    125,-

  • Kyllingoverlår med purløgs mayo,
    pancetta, purløgsvinaigrette.
    125,-

  • Skaldyrs salat på hummer og rømø rejer, citron og
    skalotteløg på ristet surdejs brød.
    165,-

  • Kalvetatar, syltede jungle agurk, ristet boghvede, skalotteløg
    senneps mayo & thai basilikum
    125,-

  • Lune stykker
    Tilberedning 10-20 minutter

  • Rødspætte i orly dej, brunet smør vinaigrette med
    sennepskorn, persille & skalotteløg brunoise
    oliven olie mayo
    135,-

  • Stegt vesterhavs torsk, beurre blanc med brunet smør
    sølvbeder, spinat, hvidløgspure & estragon
    135,-

  • Teres Mayor, selleri puré, kålskud, tyttebær
    & ristet jordskok tuil
    135,-

  • Edderkop, skalotteløg, syltede perleløg, karse mayo
    & karse
    135,-

Vi beder Dem venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bordbestilling. Af hensyn til øvrige gæster og køkkenet beder vi jer venligst komme præcist.

AFTEN

4 Retters Menu

  • Nytårs "Kur"

  • Dampet torsk, jordskokker, mornay sauce, syltede perleløg & trøffel
    Hjemmebagt brød

  • Chateaubriand af tunggris, ristet brioche, vinter spinat,
    sort trumpet

  • Hopballe kylling, farseret morkel, kålskud, kyllinge jus & persille olie

  • Pæresorbet, pistacie nougatin, karamelskum & havesyre olie

  • 495,-

Tilhørende vinmenu 495,-
Tilhørende vinmenu/køre smage 365,-

Vi beder Dem venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bordbestilling.
Af hensyn til øvrige gæster og køkkenet beder vi jer venligst komme præcist.

6 Retters Menu

  • Nytårs "Kur"

  • Rimmet kammusling, æble, peberrodssauce &
    saltet stikkelsbær

  • Dampet torsk, jordskokker, mornay sauce, syltede perleløg & trøffel
    Hjemmebagt brød

  • Blæksprutte, skalotteløgs brunoise & persille ,
    Zorri cress & sauce nage

  • Chateaubriand af tunggris, ristet brioche, vinter spinat,
    sort trumpet

  • Hopballe kylling, farseret morkel, kålskud, kyllinge jus & persille olie

  • Pæresorbet, pistacie nougatin, karamelskum & havesyre olie

  • 695,-

Tilhørende vinmenu 695,-
Tilhørende vinmenu/køre smage 495,-

Vi beder Dem venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bordbestilling.
Af hensyn til øvrige gæster og køkkenet beder vi jer venligst komme præcist.

EN AFTEN PÅ STØVLET KATRINE

  • 4 Retter

  • Bobler & 3 snack, 4 retter, vinmenu, kaffe/te & søde sager
    1280,-

  • 6 Retter

  • Bobler & 3 snack, 6 retter, vinmenu, kaffe/te & søde sager
    1710,-

 
Vi beder Dem venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bordbestilling.
Af hensyn til øvrige gæster og køkkenet beder vi jer venligst komme præcist.

A LA CARTE

  • Forretter

  • Dampet torsk, jordskokker, mornay sauce, syltede perleløg & trøffel
    125,-

  • Rimmet kammusling, æble, peberrodssauce &
    saltet stikkelsbær
    125,-

  • Chateaubriand af tunggris, ristet brioche, vinter spinat,
    sort trumpet
    165,-

  • Hovedretter

  • Vegetar
    Kål, sølvbeder, estragon olie, beurre blanc med brunet smør,
    sølvbeder, vinter spinat, hvidløgs pure, estragon, & petit
    kartofler med løvstikke og persille paste
    195,-

  • Stegt Vesterhavs torsk, beurre blanc med brunet smør,
    sølvbeder, vinter spinat, hvidløgs pure, estragon, & petit
    kartofler med løvstikke og persille paste
    255,-

  • Jersey ribeye (200 grams)
    Okse jus med grønne peberkorn, kålskud, skalotteløgs julienne kompot & petit kartofler med løvstikke og persille paste
    345,-

  • Oste / Dessert

  • 4 danske oste fra Arla Unika
    Krondild, efterglød, gammelknas, sølvræv
    Med frugtkompot og sprødt
    155,-

  • Yoghurt parfait på tørret citronkage, ,
    kaffe creme anglaise & kørvel
    110,-

  • Pæresorbet, pistacie nougatin, karamelskum &
    havesyre olie
    125,-

Tilhørende vinmenu 395,-
Tilhørende vinmenu/køre smage 265,-

Vi beder Dem venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bordbestilling.
Af hensyn til øvrige gæster og køkkenet beder vi jer venligst komme præcist.

VINKORT

Opdateret d. 12. januar 2024
Vi tager forbehold for evt. trykfejl

Takeaway

Bestil din aftensmad hos os og få en fantastisk smagsoplevelse hjemme. Vores gourmet takeaway er mad i særklasse.

skh_mad9