DanishEnglish
Jomfruhummer september
skh_mad18

FROKOST

FROKOST

  • Frokostmenu kun mod forudbestilling

  • Hamachi - glaskål - melisse - muslingesauce

  • Borrettane løg - løg bouillon - ramsløg

  • Bavette (Okse) - miniporre - grønkål - sauce diable

  • Jordskokkemoussen - citron - Hasselnøddeis - karamel

  • Tilkøb, Mælkeis, Rossini caviar, mandelolie og karamelsten
    185,-


    4 retter 530,-

  • Frokostret

  • Pariserbøf a la Støvlet Katrine
    med klassik tilbehør
    210,-

  • Ost

  • 3 Unika x oste
    Oliven, kompot & hjemmebagt knæbrød
    135,-

  • Dessert

  • Æblekompot, vanilje, hvid chokolade og hasselnød
    125,-

  • Dagens kage
    Spørg venligst betjeningen
    75,-

  • Sødt til kaffen
    Spørg venligst betjeningen
    75,-

Vi beder Dem venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bordbestilling. Af hensyn til øvrige gæster og køkkenet beder vi jer venligst komme præcist.

SMØRREBRØD

  • Kolde stykker

  • Sild marineret i Ale fra Anders Coisbo
    med syltet grønne jordbær,
    purløgs mayo og karse
    125,-

  • Håndpillede rejer på ristet surdejs brød
    med tomat kompot, peber mayo og karse
    165,-

  • Varmrøget laksesalat, rømø rejer,
    dild på ristet surdejs brød.
    135,-

  • Saltet kalvetatar, senneps korn, ristet boghvede,
    rødløg, trøffel mayo, vinter trøffel & kørvel
    145,-

Vi beder Dem venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bordbestilling. Af hensyn til øvrige gæster og køkkenet beder vi jer venligst komme præcist.

  • Lune stykker
    Tilberedning 10-20 minutter

  • Fiske filet med stikkelsbær kompot,
    citron mayo, brunet smør med kapers
    135,-

  • Torsk, grønkål, persille mayo, musling sauce
    og ærteskud
    135,-

  • Cremede bøgehatte og champignon på ristet
    surdejsbrød med tyttebær & hø ost
    145,-

  • Tartelet (Vol-au-vent) med svinekæber, sort trompet, gulerod,
    bøgehatte, sennepssauce og karse
    185,-

AFTEN

4 Retters Menu

  • Menu

  • Hamachi - glaskål - melisse - muslingesauce

  • Borrettane løg - løg bouillon - ramsløg

  • Bavette (Okse) - miniporre - grønkål - sauce diable

  • Jordskokkemoussen - citron - Hasselnøddeis - karamel

  • Tilkøb, Mælkeis, Rossini caviar, mandelolie og karamelsten
    185,-


    4 retter 530,-

Tilhørende vinmenu 495,-
Tilhørende vinmenu/køre smage 365,-

Vi beder Dem venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bordbestilling.
Af hensyn til øvrige gæster og køkkenet beder vi jer venligst komme præcist.

6 Retters Menu

  • Menu

  • Hamachi - glaskål - melisse - muslingesauce

  • Borrettane løg - løg bouillon - ramsløg

  • Farseret morkel - røde kålskud - morkelsauce

  • Bavette (Okse) - miniporre - grønkål - sauce diable

  • Mælkeis - Rossini caviar - mandelolie - karamelsten

  • Jordskokkemoussen - citron - Hasselnøddeis - karamel

  • Tilkøb en ekstra ret,
    Ostetallerken med 3 oste 135,-


    6 retter 730,-

Tilhørende vinmenu 775,-
Tilhørende vinmenu/køre smage 495,-

Vi beder Dem venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bordbestilling.
Af hensyn til øvrige gæster og køkkenet beder vi jer venligst komme præcist.

EN AFTEN PÅ STØVLET KATRINE

  • 4 Retter

  • Bobler & 3 snack, 4 retter, vinmenu, kaffe/te & søde sager
    1315,-

  • 6 Retter

  • Bobler & 3 snack, 6 retter, vinmenu, kaffe/te & søde sager
    1745,-

 
Vi beder Dem venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bordbestilling.
Af hensyn til øvrige gæster og køkkenet beder vi jer venligst komme præcist.

A LA CARTE

  • Forretter

  • Hamachi - glaskål - melisse - muslingesauce
    165,-

  • Borrettane løg - løg bouillon - salatløg - ramsløg
    135,-

  • Hovedretter

  • Vegetar
    Grønkål, hjertesalat, sort trompet,
    bøgehatte, fermenteret hvidløg og peberrods sifon,
    195,-

  • Torsk
    Grønkål, selleripuré, hjertesalat,
    muslingesauce
    255,-

  • Ribeye
    Med bøgehatte, hjertesalat, selleripuré,
    pebersauce med panchetta og sennepskorn
    375,-

  • Tilkøb trøffel 75,-

  • Oste / Dessert

  • Ostetallerken med 3 eller 5 Unika X oste
    Oliven, kompot og hjemmebagt knækbrød
    135,- og 175,-

  • Æblekompot, vanilje, hvid chokolade og hasselnød
    125,-

  • Jordskokkemoussen - citron - Hasselnøddeis - karamel
    135,-

Tilhørende vinmenu 395,-
Tilhørende vinmenu/køre smage 265,-

Vi beder Dem venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bordbestilling.
Af hensyn til øvrige gæster og køkkenet beder vi jer venligst komme præcist.

VINKORT

Opdateret d. 17. januar 2025
Vi tager forbehold for evt. trykfejl

Takeaway

Bestil din aftensmad hos os og få en fantastisk smagsoplevelse hjemme. Vores gourmet takeaway er mad i særklasse.

58841538-BA87-4412-9BA5-7B29A667480B (3)