Frokostmenu kun mod forudbestilling
Hamachi - glaskål - melisse - muslingesauce
Borrettane løg - løg bouillon - ramsløg
Bavette (Okse) - miniporre - grønkål - sauce diable
Jordskokkemoussen - citron - Hasselnøddeis - karamel
Tilkøb, Mælkeis, Rossini caviar, mandelolie og karamelsten
185,-
4 retter 530,-
Frokostret
Pariserbøf a la Støvlet Katrine
med klassik tilbehør
210,-
Ost
3 Unika x oste
Oliven, kompot & hjemmebagt knæbrød
135,-
Dessert
Æblekompot, vanilje, hvid chokolade og hasselnød
125,-
Dagens kage
Spørg venligst betjeningen
75,-
Sødt til kaffen
Spørg venligst betjeningen
75,-
Vi beder Dem venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bordbestilling. Af hensyn til øvrige gæster og køkkenet beder vi jer venligst komme præcist.
Kolde stykker
Sild marineret i Ale fra Anders Coisbo
med syltet grønne jordbær,
purløgs mayo og karse
125,-
Håndpillede rejer på ristet surdejs brød
med tomat kompot, peber mayo og karse
165,-
Varmrøget laksesalat, rømø rejer,
dild på ristet surdejs brød.
135,-
Saltet kalvetatar, senneps korn, ristet boghvede,
rødløg, trøffel mayo, vinter trøffel & kørvel
145,-
Vi beder Dem venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bordbestilling. Af hensyn til øvrige gæster og køkkenet beder vi jer venligst komme præcist.
Lune stykker
Tilberedning 10-20 minutter
Fiske filet med stikkelsbær kompot,
citron mayo, brunet smør med kapers
135,-
Torsk, grønkål, persille mayo, musling sauce
og ærteskud
135,-
Cremede bøgehatte og champignon på ristet
surdejsbrød med tyttebær & hø ost
145,-
Tartelet (Vol-au-vent) med svinekæber, sort trompet, gulerod,
bøgehatte, sennepssauce og karse
185,-
Menu
Hamachi - glaskål - melisse - muslingesauce
Borrettane løg - løg bouillon - ramsløg
Bavette (Okse) - miniporre - grønkål - sauce diable
Jordskokkemoussen - citron - Hasselnøddeis - karamel
Tilkøb, Mælkeis, Rossini caviar, mandelolie og karamelsten
185,-
4 retter 530,-
Tilhørende vinmenu 495,-
Tilhørende vinmenu/køre smage 365,-
Vi beder Dem venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bordbestilling.
Af hensyn til øvrige gæster og køkkenet beder vi jer venligst komme præcist.
Menu
Hamachi - glaskål - melisse - muslingesauce
Borrettane løg - løg bouillon - ramsløg
Farseret morkel - røde kålskud - morkelsauce
Bavette (Okse) - miniporre - grønkål - sauce diable
Mælkeis - Rossini caviar - mandelolie - karamelsten
Jordskokkemoussen - citron - Hasselnøddeis - karamel
Tilkøb en ekstra ret,
Ostetallerken med 3 oste 135,-
6 retter 730,-
Tilhørende vinmenu 775,-
Tilhørende vinmenu/køre smage 495,-
Vi beder Dem venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bordbestilling.
Af hensyn til øvrige gæster og køkkenet beder vi jer venligst komme præcist.
4 Retter
Bobler & 3 snack, 4 retter, vinmenu, kaffe/te & søde sager
1315,-
6 Retter
Bobler & 3 snack, 6 retter, vinmenu, kaffe/te & søde sager
1745,-
Forretter
Hamachi - glaskål - melisse - muslingesauce
165,-
Borrettane løg - løg bouillon - salatløg - ramsløg
135,-
Hovedretter
Vegetar
Grønkål, hjertesalat, sort trompet,
bøgehatte, fermenteret hvidløg og peberrods sifon,
195,-
Torsk
Grønkål, selleripuré, hjertesalat,
muslingesauce
255,-
Ribeye
Med bøgehatte, hjertesalat, selleripuré,
pebersauce med panchetta og sennepskorn
375,-
Tilkøb trøffel 75,-
Oste / Dessert
Ostetallerken med 3 eller 5 Unika X oste
Oliven, kompot og hjemmebagt knækbrød
135,- og 175,-
Æblekompot, vanilje, hvid chokolade og hasselnød
125,-
Jordskokkemoussen - citron - Hasselnøddeis - karamel
135,-
Tilhørende vinmenu 395,-
Tilhørende vinmenu/køre smage 265,-
Opdateret d. 17. januar 2025
Vi tager forbehold for evt. trykfejl
Bestil din aftensmad hos os og få en fantastisk smagsoplevelse hjemme. Vores gourmet takeaway er mad i særklasse.
Støvlet Katrine og hendes mand bosætter
sig på Lolland og Katrine bliver den første
privatperson som kommer på finansloven,
da hun modtager et årligt underhold fra
staten. Støvlet Katrine dør i en alder af 60 år
den 25. august 1805, som en
respekteret madame.
Støvlet Katrine og hendes mand bosætter
sig på Lolland og Katrine bliver den første.