Dining uge 7. Lørdag den 17. Februar
600,00 kr.
Husk at have ordrenummer klar ved ankomst
Vælg afhentningsdato
Vælg afhentningsdato & tidspunkt.
Tilkøb:
Tilkøbsvare: Dining uge 7. Lørdag den 17. Februar
600,00 kr.
600,00 kr.
Vinmenu 5 halve glas
-
+
350,00 kr.
Vinmenu 5 hele glas
-
+
550,00 kr.
Vinmenu 8 halve glas
-
+
550,00 kr.
Vinmenu 8 hele glas
-
+
850,00 kr.
Saft menu 8 glas
-
+
450,00 kr.
Øl menu 8 glas
-
+
450,00 kr.
Vælg tilvalg:
13. februar til og med 17. februar 2024
Tirsdag-onsdag-torsdag-fredag-lørdag
10 retter på 8 serveringer.
Snack:
- Torsk, brioche, glaskål & estragon
- Krustade a la støvlet katrine
- Skorzonerrod, citron timian & valle
Koldt:
- Ørrede, fermenteret peberrod & musling
- Grillet naanbrød, brunet smør & romessco
Varmt:
- Kammusling & trøffel hollandaise
- Jordskok, ost, purløg og kartoffel
- Gris fra dyrbar, jordskok & sherry
Ost:
- Friteret camembert, tørret frugt, blomme & timian
Dessert:
- Citrus, æble, hvid chokolade & havesyre
Pris pr. person 600,-
Tilkøb Drikkevare menu
5 halve glas 350 kr.
5 hele glas 550 kr.
8 halve glas 550 kr.
8 hele glas 850 kr.
Øl menu 450 kr. (8 glas)
Saftmenu 450 kr. (8 glas)