Fiske & skaldyrsaften fredag den 7. juni 2024
Rimet kammusling med hvid asparges, dild emu, musling blanquette, og blomster
Jomfruhummer med hybenrose, verbena, basilikum og tomat bullion
Søtunge med violette asparges, røget mandler, ramsløgs sifon og ærteskud
Pighvar papilot med grønne asparges, ærter, endivie og fume og løgblomster
4 retter 595,-
Diverse Tilkøb
Gillardeau østers 3 stk. 125,-
med vinaigrette på ponzo & yuzu samt finger lime
1/2 hummer naturel
med ndujacreme, syltde løg og urter pr. stk. 295,-
Caviar 10 gram 125,-
Ostevogn
Pris pr. ost 35,-
Dessert
Jorbær 125,-
Vinmenu
5 halve glas 350 kr.
5 hele glas 550 kr.
8 halve glas 550 kr.
8 hele glas 850 kr.