Beskrivelse
Enhver mærkedag, stor som lille. Find inspiration i forslaget herunder til netop Deres arrangement.
Beregnet på at være ”fingernem” og egner sig både til gående, stående og siddende arrangementer.
Menu 1
Salat for sæson med grøntsager & ost
Kyllingesalat af overlår med syltede minigulerødder & fermenteret stikkelsbær
Røget laks med estragon syltede agurk, frise og estragon
Æggesalat med syltede grønsager & løvstikke mayo
Tatar af kalvemørbrad med peberrod, chips & karse
Fennikel pølse med chilimayo og rødløgs kompot
Maltbrød a part til ovenstående
Ost/ Dessert
Havgus med oliven & marmelade
Mousse med karamel efter sæson
pr. person 230,-
Menu 2
2 stk. Sandwich i baguette brød (100 grams)
Sandwich med peberpølse, rødløgs kompot og chili mayo
Sandwich med dampet kulmule, urtemayo og syltet fennikel
Pr. person 150,-
Vi beder Dem venligst oplyse os om allergener, veganer eller vegetarer ved bordbestilling.